Järjestöblogi

Uusia kasvoja infoon

Jätä kommentti

img_2331

Majakan infon toiminnasta vastaavat järjestösihteeri Tuula (vas.) ja uusina järjestöavustajina Eija ja Ella.

Majakkatalon infossa on aloittanut kaksi uutta järjestöavustajaa; marraskuun lopussa talon jättäneen Sirpan töitä ovat tulleet jatkamaan Eija ja Ella. Tuttuna kasvona  infon palveluihin osallistuu edelleen myös  järjestösihteeri Tuula.

Reilut parikymmentä vuotta Kemissä asunut Eija on kotoisin Pohjois-Savosta, Vieremältä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Tornion sairaskotisäätiöllä sotaveteraanien avustajana ja Kemin kaupungin Lasten talolla taideohjaajana.

Majakka oli Eijalle jossain määrin tuttu jo entuudestaan, koska hän on toiminut vuosia Lapin Autismi ja Aspergeryhdistyksen hallituksessa. Parin muun järjestöjäsenyyden lisäksi hän harrastaa teatteria, valokuvausta, joogaa ja käsitöitä.

– Olen viihtynyt Majakassa hyvin. Tehtävät ovat vaihtelevia ja täällä tapaa uusia ihmisiä – yhdistystoiminta kiinnostaa minua ylipäänsä, Eija summaa.

Toisena infotyöntekijänä marraskuulla aloittanut Ella on lähtöisin Itä-Lapista, mutta asunut Kemissä jo lähes vuosikymmenen.Ellan työhistoriasta löytyy muun muassa painopinnan valmistusta ja myyntityötä, josta hänellä on myös ammattitutkinto. Harrastuksikseen Ella mainitsee lukemisen, kesäkalastuksen ja retkeilyn.

– Olen tykännyt työskennellä Majakassa, koska työ on monipuolista ja minut on otettu täällä hyvin vastaan. Tuntuu kuin olisin ollut  talossa jo pitempäänkin, Ella toteaa.

Sirpan työssäoppismisjakso päättyi

Sirpa on työskennellyt infossa järjestöavustajana lähemmäs pari vuotta suorittaen merkonomikoulutuksen työssäoppimisjaksoa koulun työjärjestyksen mukaisesti.Yli 30 vuoden käyttötavaramyyjän työn jälkeen järjestökenttä on tarjonnut Sirpalle mielekkäita uudenlaisia tehtäviä.

– Olen tykännyt työskennellä Majakassa, täällä on mahtava työporukka ja järjestötoimijat ovat mukavia asiakkaita. Pidän järjestökenttää tärkeänä; tein itsekin ennen paljon vapaaehtoistyötä lasten harrastuksiin liittyen, Sirpa kertoo.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s