Järjestöblogi

Opiskelijan terveisiä Majakalta!

Jätä kommentti

Olen Sari Nevalainen, aloitin lokakuun puolessa välissä sosionomiopintoihini liittyvän harjoittelun Majakalla. Tämä on viimeinen harjoittelu ennen valmistumista sosionomiksi ja halusin harjoitteluun juuri Majakkaan. Opintojeni aikana en ole saanut mielestäni tarpeeksi tietoa järjestöihin liittyen ja uskon että Majakalla minun on mahdollisuus saada kattava kuva meri-lapin järjestötoiminnasta.

Otin varaslähdön harjoitteluun ja olen saanut olla jo Majakan mukana monissa tapahtumissa: Maailma tuli kaupunkiin tapahtumassa, järjestömessuilla, Kirstunvartija koulutuksessa sekä Majakalla järjestetyssä vapaaehtoistoimijoille suunnatussa myötätunnon vahvuus ja varjot -teemailtamassa. Majakalla 19.10.2016 järjestetty järjestötoimijoille suunnattu ensiaputaitoja lisäävä koulutus oli hyvä tilaisuus päivittää ensiaputaitoja ja tuli sieltä uutta tietoakin runsaanmitoin.

Harjoitteluni kestää joulukuun loppupuolelle ja toivon saavani mahdollisimman paljon tietoa järjestötoiminnasta ja Majakassa meneillään olevista mielenkiintoisista hankkeista. Olen innolla mukana myös tulevissa tapahtumissa ja toivottavasti saan tilaisuuden tutustua moniin järjestötoimijoihin.

Sari Nevalainen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s