Järjestöblogi

Myötätunnon tuulia…

Jätä kommentti

Lapin AMK:n sosionomiopiskelijana sain työharjoittelussa Majakassa mahdollisuuden jakaa oman opinnäytetyöni tietoa myötätunnon vahvuuksista ja varjosta vapaaehtoisille järjestetyissä iltamissa sekä Kemissä että Torniossa.

Kemissä tietoa oli tarjolla kaikille vapaaehtoisille avoimessa teemaillassa Majakkatalolla, johon osallistui 12 vapaaehtoista eri yhdistyksistä. Itse ohjaajana koin teemaillan antoisana, sillä saimme aikaan mukavasti keskustelua ja jaettua kokemuksia aiheeseen liittyen.

Torniossa opinnäytetyöni sisältö soveltui puolestaan osaksi Meän Talolla järjestettävää vapaaehtoisten koulutusta. Koulutuksessa oli mukana 9 tulevaa vapaaehtoistoimijaa. Yhteistyössä Meän Talon kanssa saimme tuotua aiheen vielä lähemmäksi vapaaehtoistoimintaa, jossa myötätunto on usein hyvin vahvasti läsnä.

Myötätunnon vahvuus ja varjot – opinnäytetyö on luettavissa kokonaisuudessaan verkossa theseuksesta 1.12.2016 alkaen. Työ löytyy nimike -hakusanalla Myötätunnon vahvuus ja varjot tai tekijä -hakusanalla Anu Rajaniemi.

 

Myönteistä syksyn jatkoa toivottelee

Anu

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s