Järjestöblogi

Kesä meni ja syksy tuli

Jätä kommentti

Luonto ja eläimet vaipuvat pikkuhiljaa talvihorrokseen, mutta Majakan Tietotiimi ei. Yhdistystoiminta on kesän jälkeen taas vilkastunut, joten Tietotiimillä on riittänyt ”asiakkaita” erilaisten tietoteknisten ja viestinnällisten ongelmien parissa. Parhaamme mukaan olemme pyrkineet auttamaan ja olemme kokeneet palautteen myötä, että teemme tärkeää työtä. Tässä haluankin muistuttaa, että Majakan Tietotiimihän auttaa jäsenyhdistyksiä tietoteknisissä ongelmissa, koski se sitten tietokonetta, puhelinta tai vaikkapa tablettia. Olemme myös tarvittaessa valmiita opastamaan tietokoneen tai muun laitteen sekä erilaisten sovellusten ja ohjelmien käytössä. Ja mikä parasta niin palvelu on maksuton, kiitos ja lyhyen palautelomakkeen täyttö riittävät. Olemme pyrkineet pitämään kynnyksen matalana eli Tietotiimin huoneeseen voi tulla murheenkryynin kanssa, milloin vain, aikoja varaamatta.

wp_20160920_13_06_32_pro

Itse asiassa Tietotiimin huoneessa ei ole kynnystä ollenkaan.

Myös Majakan uudistuvat sivustot ovat pitäneet Tietotiimin päivät työntäyteisinä jo pidemmän aikaa, mutta loppusuora alkaa olla jo mutkan takana. Uusitut Majakan sivut  www.majakkatalo.fi ja http://www.jarjestotietopalvelu.fi on tarkoitus avata heti ensivuoden alussa. Uusituilla sivustoilla pyrimme siihen, että se palvelisi yhdistyksiä ja kansalaisia entistä paremmin. Yksi tärkeä uudistus tulee olemaan Merilappilaisten yhdistysten kategorioiminen, jotta esim. juuri paikkakunnalle muuttanut nuori löytää helposti itseään kiinnostavia yhdistysten tarjoamia erilaisia toimintoja ja tukimuotoja. Jotta saisimme uudistuksesta kaiken hyödy irti, tarvitsemme alueen yhdistysten apua. Syksyn aikana tulemmekin lähettämään yhdistyksille sähköpostitse linkin, jonka kautta yhdistykset voivat mahdollisimman vaivattomasti päivittää omat tietonsa ajantasaisiksi. Mikäli yhdistyksenne ei kyseistä sähköpostia saa, olkaa yhteydessä Tietotiimiin osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi.

wp_20160920_11_14_34_pro1-1

Työtä riittää vielä uudistuvissa sivustoissa kuten ehkä työpöydältäkin käy ilmi.

Majakan sekä jäsenyhdistysten sivustojen ylläpito ja päivittäminen kuuluvat myös työpäiviimme päivittäin. Lisäksi Majakkaverkoston uutiskirjeen kasaaminen jarjestotietopalvelu.fi tiedotteista ja tapahtumista ovat aina joka toinen viikko ajankohtaista. Uutiskirjehän lähtee reilulle 1300 vastaanottajalle ja sisältää ajankohtaista asiaa, yhdistysten tilaisuuksia ja tapahtumia ympäri Pohjois-Suomea. Mikäli haluat vastaanottaa uutiskirjeen, voit tilata sen yllä mainituilta Majakan verkkosivuilta tai sähköpostitse osoitteesta viestinta@majakkatalo.fi. Mikäli taas haluat yhdistyksenne tilaisuuden tai tapahtuman uutiskirjeeseemme, olkaa ajoissa liikenteessä ja lähettäkää mahdollinen materiaali em. viestinnän sähköpostiosoitteeseen.

 

Hyvää syksyn jatkoa toivottaapi Tietotiimin Jorma ja Rolle

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s