Järjestöblogi

Uudet vapaaehtoistoiminnan ohjaajat esittäytyvät!

Jätä kommentti

Olen 24-vuotias, keväällä 2014 Humanistisesta ammattikorkeakoulusta valmistunut yhteisöpedagogi. Olen kotoisin Ylitorniolta, mutta tällä hetkellä asun Kemissä. Aloitin työt Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:ssä maaliskuussa, kun minut palkattiin RAY:n paikka auki-avustusohjelman tuella vapaaehtoistoiminnan ohjaajaksi.niina

Aikaisemmin olen työskennellyt mm. koulunkäynninohjaajana ja viimeisimpänä ohjaajana lastensuojeluyksikössä. Opintojeni ja työhistoriani myötä olen saanut paljon kokemusta ohjaustyöstä ja toimimisesta erilaisten ihmisten kanssa. Vapaa-ajallani olen mukana urheiluseuratoiminnassa ja valmennan nuoria kilpahiihtäjiä.

Uudessa työssäni vapaaehtoistoiminnan ohjaajana odotan työltä monipuolisuutta, uusia haasteita järjestötyön kentällä sekä kohtaamisia ihmisten kanssa.

Aurinkoisin terveisin,

Niina Irva

vapaaehtoistoiminnan ohjaaja
_________________________________________________________________________________________________

Olen Niina Hietala Kemistä. Olen tullut Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:hyn tutustumaan järjestötoiminnan saloihin muutaman kuukauden ajaksi.

Järjestötoiminta on osittain tuttua minulle Leijonaemot ry:n kautta, jossa olin ensin rivijäsenenä ja nyt toimin toista vuotta vapaaehtoisena vertaisohjaajana paikallisyhdistyksessämme eli Meri-Lapin emoissa. Leijonaemot ovat erityislasten vanhempia, ja ryhmässä saadaan niin tarpeellista vertaistukea kuin tietoakin.

Vapaaehtoistoiminnan ohjaajana toivon pystyväni tekemään asiakaspalvelun ohella toimintaamme yhä tunnetummaksi ja helposti lähestyttäväksi.NiinaH

Aurinkoisin kevätterveisin,

Niina Hietala

vapaaehtoistoiminnan ohjaaja

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s