Järjestöblogi

Myssyistä lämpimiä ajatuksia!

Jätä kommentti

IMG_3704_bKemin Marttojen viidessäkymmenessä jäsenessä on voimaa. Kulunut vuosi on ollut monella tavalla aktiivinen ja antoista. Näyte Kemin Marttojen hyväntekemisestä ja kädentaidoista näkyy valokuvasta. Martat virkkasivat  keväällä 95 kappaletta puuvillamyssyjä. Myssyt lahjoitettiin Länsi-Pohjan keskussairaalan syöpäklinikalle.

Puheenjohtaja Ulla Törmä kertoo, että Kemin Martat ovat olleet auttamassa maahanmuuttajanaisia kotoutumaan. Martat ovat opettaneet niin naisia kuin miehiäkin kaukaisista maista valmistamaan suomalaisia ruokia, leipomaan pullaa, ylläpitämään puutarhapalstaa. Henkinen tuki ja yhdessä tekeminen on lisännyt hyvinvointia puolin ja toisin.

Myyjäiset ovat olleet tärkeä toiminnanmuoto Kemin Martoille. Myyjäisistä syntyneen tuoton  Martat päättivät lahjoittaa seurakunnan ja sosiaalitoimen kautta lapsiperheille. Seitsemänkymmenen euron lahjakortteja lahjoitettiin juuri joulun alla kuusi kappaletta.

Hyvillä mielin martat päättävät aktiivisen toimitavuoden. Kunhan saisimme vain uusia ja nuoria marttoja mukaan toimintaan, pohtii Ulla Törmä.

Toiminnan iloa jatkossakin toivottaa

Sinikka Kähkönen, bloggaaja Majakan vapaaehtoistoiminnasta

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s