Järjestöblogi

Keminmaan kunnanvirastossa on erityisiä joulukuusia

Jätä kommentti

Keminmaan joulukuusetJoulun aikaan on monta mahdollisuutta saada joulumieli.  Keminmaan kunnanviraston aulassa on kaksi joulukuusta, joiden joulukoristeet kätkevät sisälleen pienen sydämenmuotoisen paperinpalan.  Sydämeen on kirjoitettu erityinen viesti. Lapussa lukee esimerkiksi tyttö 6 v tai poika 11 v.

Seinällä olevasta ilmoituksesta salaperäinen asia selviää. Keminmaan Lions Club Neidonkengän jäsenet järjestävät vapaaehtoistyönä jo perinteeksi muodostuneen joululahjakeräyksen. Kuka tahansa voi käydä hakemassa joulukoristeen ja lahjoittaa joululahjan, jollekin keminmaalaiselle lapselle. Lahjansaajasta on tiedossa ikä ja sukupuoli. Lahjat toimitetaan Keminmaan perhetyöntekijöiden toimesta lapsiperheille. LC/Neidonkengän presidentti Leena Sakaranaho kertoi, että kyseinen joululahjatempaus on jo kahdeksas. Kukahan saa hyvän mielen tähän tempaukseen osallistuvista, vapaaehtoistyötä tekevät, lahjanantajat, perhetyöntekijät vai lapsi joka saa lahjan?

Alla hyvän tekemisen resepti, joka löytyy Keminmaan kunnanviraston aulasta joulukuusien vierestä.

Hyvä joululahjakeräykseen osallistuja!

1) Ota joulukuusesta koriste

2) Joulukuusen koristeen sisällä olevaan sydämeen on merkitty lahjansaajan sukupuoli ja ikä (esim. tyttö 3 v tai poika 11 v).

3) Hanki lahja ja paketoi se kauniiseen joululahjapakettiin. Liitä paketin päälle sydän, jossa lukee lahjansaajan sukupuoli ja ikä.

4) Tuo lahjapakettisi kunnanviraston perhetyöntekijöille viimeistään ti 17.12.

Kiitos osallistumisestasi!

LC Keminmaa/Neidonkenkä

Keminmaan kunta/perhetyö

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s